Spørsmål og svar – Garasjeport

Hva påvirker prisen på garasjeporter?

Prisen på en garasjeport varierer veldig fra hva man velger av utstyr og utseende på porten. Hvis man har mulighet til å bruke en standard størrelse eller om porten skal tilpasses dine mål. 
Les mer >

Må jeg ha en åpning som passer en garasjeport med standard mål?

Nei, man trenger ikke å ha åpning som passer våre standard mål. Krafer tilpasser mange forskjellige porter i mange ulike størrelser. Man kan gå inn her på Prisforespørsel  og fylle ut de målene du har på din lysåpning, så hjelper vi deg å se på hvilke muligheter som finnes. Oftest greier vi å tilpasse porten […]
Les mer >

Kan jeg montere garasjeporten selv?

Krafer Easy er laget for enkel selvmontering. Følg steg-for-steg monteringsfilm og alt ligger til rette for en billig og smertefri prosess. Krafer Norge AS har laget sine egne monteringsanvisninger for å gjøre det enklere å montere selv.
Les mer >

Hva er en leddport ?

Leddport er en garasjeport der porten er oppdelt i flere paneler. De panelene har ofte forskjellige størrelser som blir bygget opp utfra hvor høy porten skal være. En leddport følger sin egen bane og går rett opp og innover i taket.
Les mer >

Skal jeg velge to enkelporter eller en dobbelgarasjeport?

Enkelport er de portene som går i fra 250cm til 400cm bredde. Det er mange som velger to enkelporter fremfor en dobbeltport. Med to enkle porter får man en port til hver bil. Man kan enkelt programmere en og samme fjernkontroll til å virke på en, to eller tre portåpnere. Under har vi satt opp […]
Les mer >